Kunskapsbas

Sök din fråga?

En vara försvann eller skadades under leveransen

Ett objekt har förlorats eller skadats under transporten

Om ditt objekt har skadats under transport, är du berättigad till en full återbetalning. När du begär återbetalningen bör du vara redo att ge Kundtjänst fotografier som tydligt visar problemet med objektet och dess bud nummer så snart som möjligt. Ange också "Bevis på Skada "dokumentation från din bud. Alternativt kan du öppna objektet framför leverans person och om du tycker att det var skadats under transporten, kan du avvisa det, kontakta oss säga att du avvisade paketet (se ovan), och LightInTheBox kommer då leverera en nytt objekt omedelbart

För att rapportera ett förlorat eller skadat objekt, kontakta vår kundtjänst:

• 1. Logga in till ditt konto och klicka på Mina Orders
  • 2. Klicka på den order som du behöver hjälp med
  • 3. Klicka på Saknade eller är Felaktiga produkter och fyll sedan i webbformuläret.
  • 4. Kundservice kommer att svara dig inom 24 timmar.
  • 5. När Kundtjänst bekräftar att en artikel saknas, kommer vi att börja behandla en ny åt dig.

ATest