Kunskapsbas

Sök din frĂ„ga?

Kan jag betala med Western Union?

Ja, vi accepterar Western Union betalningar.

VÄrt Western Union konto Àr:

• Mottagare: YANG QU
  • Förnamn: YANG
  • Efternamn: QU
  • Land: CHINA
  • Adress: Room 717, Huaheng Tower, Xidan, Xicheng District, Beijing, PR China, 100032

Efter din betalning Àr klar, lÀmna oss din detaljerade betalningsinformation ( VIKTIGT MEDDELANDE : Maila ditt ordernummer, Western Union kontrollnummer, orderbeloppet, avsÀndarens för och efter namn, avsÀndarens adress och land, och avsÀndarens telefonnummer).

efter lyckas överföra pengarna följ lĂ€nken till sidan för betalningsdetaljer som skickas till dig via e-post, fyll i uppgifterna och klicka sedan pĂ„  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=72. Du Ă€r klar!

Om du har ytterligare frĂ„gor om din LightInTheBox.com betalning via Western Union, vĂ€nligen maila: [email protected]

Vi vill att alla Western Union transaktioner att gÄ smidigt för vÄra kunder, sÄ var noga med att kontrollera det totala betalningsbeloppet med dem först. LightInTheBox.com tÀcker inte eventuella hanteringsavgifter som lÀggs pÄ av lokala Western Union kontor.

ATest