Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Gebyrer for Western Union og bankoverførsler

Du kan blive pålagt et gebyr, når du bruger Western Union eller bankoverførsel til at betale LightInTheBox. Disse gebyrer er adskilt fra betalingen af din bestilling og pålægges af Western Union eller din bank, ikke af os.

Når du vælger disse betalingsmetoder, sørg for at finde ud af om der pålægges gebyrer og hvor meget de lyder på, så du kan indregne disse gebyrer, når du foretager din betaling. Dette vil sikre at den fulde pris er betalt og at der ikke er problemer med din betaling.

Du kan lave din bankoverførsel i enhver valuta og LightInTheBox betaler bankgebyrerne til China Merchants Bank.

ATest