Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Information om Western Union og på anden vis elektronisk overførsel af penge

Information om Western Union og på anden vis elektronisk overførsel af penge

Betaling via Western Union

Det er let at overføre penge til andre steder i verden via Western Unions lokale kontorer, banker der samarbejder med Western Union og via Western Unions egen hjemmeside.

• 1. Gå til indkøbskurv, klik efter du har tjekket dine varer.
  • 2. Under Betalingsmetoder vælg venligst Western Union. Betalingsmetoder er placeret på Ordreinformationssiden.
  • 3. Når du har bekræftet din ordre, klikker du for at afgive din bestilling.
  • 4. Klik "Hent kontooplysninger", så du kan udfylde Western Unions betalingsserviceblanket. Gå derefter til din lokale Western Union-afdeling, eller samarbejdsbank, eller besøg Western Unions hjemmeside for at gennemføre betalingen af din ordre.

For personlig assistance/spørgsmål vedrørende betaling til LightInTheBox.com via Western Union, indsend venligst en billet til vores kundeservice.

Det er vores mål, at alle kunders transaktioner via Western Union forløber let og smertefrit. Tjek venligst det totale beløb, du skal betale via Western Union. Bemærk venligst, at det ikke er LightInTheBox's ansvar at dække ekstra gebyrer påført af lokale Western Union-afdelinger.

Betaling via elektronisk pengeoverførsel

• 1. Gå til indkøbskurv, klik efter du har tjekket dine varer.
  • 2. Under Betalingsmetoder vælg venligst Elektronisk pengeoverførsel. Betalingsmetoder er placeret på Ordreinformationssiden.
  • 3. Når du tjekket din ordre, klikker du for at afgive din bestilling.
  • 4. Gå til din lokale bank for at foretage overførslen. Oplys venligst følgende til din bank:
    • Kontonavn: Light In The Box Limited
    • Kontonummer: 808-383277-838
    • Modtagerbank: The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation Limited
    • (Sørg venligst for at skrive bankens fulde navn for at sikre, at overførslen når rettidigt frem.)
    • Adresse modtagerbank: 1 Queen's Road Central, Hong Kong
    • Swift kode: HSBCHKHHHKH
    • Vi anbefaler, at du benytter en lokal HSBC bank for at minimere de internationale transaktionsomkostninger.
  • 5. Så snart, du har fuldført betalingen, log ind på din konto og klik på "Mine ordrer"
  • 6. Klik "Fuldfør betaling"

• 7. Udfyld dine betalingsdetaljer, hvorefter vi vil begynde at behandle din ordre så snart, betalingen er blevet bekræftet .

Har du yderligere spørgsmål vedrørende din betaling til LightInTheBox.com via elektronisk pengeoverførsel, så kontakt os venligst på e-mail:[email protected]

Det er vores mål at sikre, at alle kunders elektoniske pengeoverførsler forløber let og smertefrit. Tjek venligst det totale betalingsbeløb med banken du foretager overførslen hos. Det er ikke LightInTheBox's ansvar at dække ekstra gebyrer påført af din lokale bank.

ATest