Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan kan jeg købe  forudbetalt kredit og bruge det?

• Trin 1 På Superudsalgssiden, Klik på "Køb Nu" knappen under Forbetalt Kredit ikonet for at komme til Forudbetalt Kredit produktsiden.

• Trin 2 På Forudbetalt Kredit produktsiden, klik på "Tilføj til Indkøbskurv" for at få adgang til Indkøbskurvsiden.

• Trin 3  På Indkøbskurvsiden, klik på "Fortsæt til Kassen" for at komme til Placer Ordre siden.

• Trin 4 På Placer Ordre siden, vælg din betalingsmetode og klik på "Placer Din Ordre" For at komme Til Kassen siden.

• Trin 5 På Til Kassen siden, indtast din betalingsinformation.

• Trin 6 Når du har betalt for din ordre, vil du blive taget til Ordre Oversigt siden, hvor der er en hurtig oversigt over din ordre.

• Trin 7 Efter at have betalt for din ordre, kan du gå ind på Min Bonus & Kredit side som ligger under Min Konto, og se et "Bonus Afventer" notat som skulle se sådan ud: Bonus afventer på Ordre xxxxxxxxxxxxxxxx (Bonus & Kredit saldo vil blive opdateret når du har bekræftet modtagelsen af din ordre og skrevet en anmeldelse.)

• Trin 8  Når din betaling er blevet bekræftet, vil vores system automatisk opdaterer din Bonus & Kredit saldo indenfor 30 minutter. “Bonus Afventer” statusen vil ændres til "Bonus Tjent". Bonussen du tjener gælder i 6 måneder, og du kan se udløbsdatoen når som helst på din Tilgængelig Saldo side.

• Trin 9 Din Bonus vil automatisk blive anvendt til næste berettigede køb på LightInTheBox.com. Der er ingen produktbegrænsninger eller minimums bestillingsantal.

• Trin 10På Indkøbskurvsiden, klik på "Fortsæt til Kassen" for at komme til Placer Ordre siden.

• Trin 11 For at bruge saldoen på din Bonus & Kredit Konto, skal du blot afkrydse det rette felt ved kassen på LightInTheBox.com. og klikke på Placer Din Ordre for at blive taget til "Til Kassen" siden.

• Trin 12 Du har nu brugt din Bonus & Kredit saldo for at betale for denne ordre.

ATest